داروهای درمان عفونت ادراری

خبرها 2 اسفند 1399
در این مطلب از چندین مجله معتبر پزشکی در سرتاسر دنیا کمک گرفته ایم تا شما را با موثرترین قرص/شربت/داروهای درمان عفونت ادراری (UTI) که معمولا با سوزش ادراری همراه است آشنا کنیم.

تا کنون دچار عفونت مجاری ادرار شده اید؟
اگر تکرر ادرار یا ادرار درناک همراه با سوزش دارید، احتمالا دچار عفونت ادراری (UTI) شده اید
UTI دومین نوع عفونت در بدن هستند که باعث می شود بیش از 8 میلیون نفر سالانه به مراکز درمانی مراجعه کنند
گاهی اوقات UTI می تواند خود محدود کننده باشد، بدین معنا که بدن تان با عفونت می تواند مبارزه کند بدون استفاده از آنتی بیوتیک
با این حال، اکثر UTI های بدون عارضه را می توان با مصرف یک دوره کوتاه مدت آنتی بیوتیک های خوراکی درمان کرد.
عفونت ادراری (UTI) چیست؟
عفونت UTI ممکن است در هر ناحیه از دستگاه ادراری تان اتفاق بیفتد از جمله کلیه ها (ارگان هایی که خون را به ادرار وارد می کنند)، حالب ها (لوله هایی که اوره را از هر کلیه می گیرند و به مثانه می برند)، مثانه (ذخیره ادرار)، یا مجرای ادرار (لوله ای که ادرار را از مثانه به خارج هدایت می کند).
عفونت مجاری ادرار هنگامی اتفاق می افتد که باکتری وارد آن شود و به مثانه منتقل گردد که این جریان سیستیت نام دارد. عفونت هایی که از مثانه به کلیه ها منتقل می شوند، پیلونفریت می نامند. عفونت لوله ای که ادرار را از مثانه خارج می کند، اورتریت نامیده می شود. علائم UTI در زنان و مردان مشابه است.

علائم عفونت ادراری شامل موارد زیر می باشد:

درد یا سوزش هنگام ادرار
تکرر ادرار
خون در ادرار یا ادرار کدر و صورتی رنگ
درد در پایین شکم
علاوه بر این علائم ممکن است تب، کمر درد و تهوع یا استفراغ نیز داشته باشند.

عفونت های دستگاه ادراری در زنان بیشتر از مردان است، زیرا مجرای ادراری زنان کوتاه تر و نزدیک تر به معقد نسبت به مردان است که باعث می شود ورود باکتری به داخل مجرای ادرار آسان تر شود. زنان بعد از فعالیت جنسی یا هنگام استفاده از دیافراگم برای کنترل بارداری، احتمال ابتلا به عفونت بیشتری دارند. یائسگی همچنین خطر ابتلا به UTI را افزایش می دهد.

ارسال نظر

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم